Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Corfu Channel και Διαπλοκή;....

Ρε Ζηνιάτη ,τι του κάνατε του ανθρώπου και εξανίσταται έτσι;Mπάς και έχει δίκιο;....

Ε-mail : AΠΟ : ΖΩΧΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Υποψήφιος Δήμαρχος Κερκυραίων)
¨...Την Παρασκευή 25/6/2010 στο Corfu Channel και στη βραδινή εκπομπή «Λόγος-Αντίλογος» συζητιόνταν αυτοδιοικητικά θέματα με επίκεντρο τον ένα Καλλικράτειο Δήμο για Κέρκυρα-Διαπόντια.

Επειδή η συζήτηση με τον καλεσμένο, σεβαστό Δήμαρχο κ. Τρυβιζά, καθοδηγούταν στο να «τεκμηριωθεί» η απόλυτα συντηρητική-αντικερκυραϊκή αντίληψη πως δε θα λυθούν τα μεγάλα προβλήματα στα Νησιά μας εξ αιτίας του ενός Δήμου (ενώ οι πολλοί δήμοι θα μπο-ρούσαν), θεώρησα σωστό (και.. τόλμησα παρά το μόνιμο… αποκλεισμό μου) να παρέμβω τηλεφωνικά για να καταθέσω το αντίθετο, δηλαδή ότι η εγγύηση για λύση των προβλημάτων είναι ο ένας Δήμος, όπως ένθερμα πρότεινα μέχρι την ψήφιση του νόμου και γι αυτό δήλωσα ως υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες εκλογές.

Ο Συντονιστής της εκπομπής κ. Σ. Ζηνιάτης όμως διέπραξε απρέπεια: Την παρατήρησή μου για μόνιμο αποκλεισμό από το Κερκυραϊκό Κανάλι (φέρεται και ως μέτοχος), τη γενίκευσε ότι ο Ζωχιός καταγγέλλει συνομωσία των ΜΜΕ εναντίον του.

Το προκλητικότερο: Έδωσε γραμμή… ακύρωσης της υποψηφιότητάς μου επειδή… είμαι Α-πόδημος (απόλυτος ρατσισμός) ενώ μέχρι σήμερα το Κανάλι την έχει εξαφανίσει σε αντίθεση με τη λεπτομερή προβολή άλλων υποψηφίων ή υποψηφίων για να κριθούν κομματικά..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Site Meter