Πέμπτη, 22 Μαΐου 2008

Για την Αντζελα Γκερεκου

ΕΠΙΚΟΛΛΩ ΑΠΟ ΤΟ WOLF (ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....


Για την Αντζελα Γκερεκου.

Η κ. Άντζελα ΓΚΕΡΕΚΟΥ:
στο ράδιο ΑΝΤΕΝΑ Κέρκυρας
Για να δικαιολογήσει απραξία της
και ΠΑΣΟΚικό σκάνδαλο
παραπλάνησε ψευδόμενη.
Και συκοφάντησε.

Όταν βουλευτής ψεύδεται με σκοπό να παραπλανήσει το λαό και χαρακτηρίζειύβρη το δικαίωμα της κριτικής, τουλάχιστον οφείλει δημόσια συγνώμη. ΤΕΛΙΚΑ,ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.
Η κ. Βουλευτής, σε συνέντευξη στον Δ/ντή ΑΝΤΕΝΑ κ. Ασωνίτη, ρωτήθηκε για τηθέση της σχετικά με την πώληση του Κτιρίου (3ώροφο διατηρητέο και με Κήπο)των Κερκυραίων στην Αττική από «σκληρό πυρήνα» του ΠΑΣΟΚ που ελέγχει τηνΟμοσπονδία Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής (ΟΚΕΣΑ).
Αντί να απαντήσει ευθέως και να ζητήσει συγνώμη για την μέχρι σήμερα στάσητης, ξεκίνησε επιτιθέμενη στον Επίτιμο Πρόεδρο της ΟΚΕΣΑ.
Αφού ανέφερε γνωστές αρλούμπες πολιτικάντηδων για δήθεν ενδιαφέρον της ναέχουν στέγη οι Απόδημοι, κατέληξε χαρακτηρίζοντας, ΨΕΥΔΩΣ, ΤΟ ΚΤΙ-ΡΙΟΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ.
Ταυτίστηκε έτσι απόλυτα με τους δημιουργούς ( στελέχη ΔΡΥ) της κρίσης στηνΟΚΕΣΑ και τις 8ετείς μεθοδεύσεις παραπλάνησης προκειμένου να πωληθεί τοΚτίριο.
Επειδή η κ. Γκερέκου είναι και αρχιτέκτονας, οφείλει άμεσα και δημόσια νααπαντήσει, με ποια επίσημα στοιχεία:
-Χαρακτηρίζει το Κτίριο ετοιμόρροπο
-Δηλώνει ως τεράστιο το κόστος αναπαλαίωσης
-Απορρίπτει την ΠΡΟΣΦΑΤΗ επίσημη τεχνική μελέτη και τον ΜΟΝΑΔΙΚΟπροϋπολογισμό αναπαλαίωσης που, ομόφωνα, κατέθεσε τον Μάρτη 2008 στοΣυνέδριο η 3μελής ειδική Επιτροπή της ΟΚΕΣΑ και των Συλλόγων.
Ακόμη να μας πει δημόσια:
-Πως ενημερώνεται-διασταυρώνει τα σχετικά με την ΟΚΕΣΑ.
-Γιατί προτιμάει να χαθούν τα 92 χιλιάδες ευρώ από το ΥΠΕΧΩΔΕ (και το ΥΓΠΡ),εγκριμένα για την αναπαλαίωση από τον Κ. Λαλιώτη με σημαντική συμβολή τουΓ. Ρωμαίου.
-Γιατί δε ζητάει να ερευνηθεί που διατέθηκαν τα 20 και πλέον εκ. δρχ. πουπρόσφεραν, αποκλειστικά για την αναπαλαίωση, η Κέρκυρα και το Κράτος.
-Γιατί η ίδια, σαν βουλευτίνα από το 2004, δεν έπραξε απολύτως τίποτα γιατην κρίση στην ΟΚΕΣΑ και την μη αναπαλαίωση του Κτιρίου.
-Τι συγκεκριμένο προτίθεται να πράξει ώστε, η ΠΑΣΟΚική ομάδα (με τιςπαραφυάδες), να μην πουλήσει το Κτίριο και μάλιστα σε ύποπτα εξευτελιστικήτιμή.
Η κ. Γκερέκου οφείλει να γνωρίζει ότι η,ο βουλευτής χρησιμοποιεί τιςικανότητες να οραματίζεται για το λαό, να προτείνει-επιδιώκει λύσεις, ναασκεί κριτική στις άλλες εξουσίες, να επιδιώκει απόλυτη διαφάνεια στηλειτουργία των κοινωνικών συλλογικοτήτων και να δέχεται την κοινωνικήκριτική.
Όμως, η βουλευτής Κέρκυρα του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε τις (πράγματι σημαντικές)ικανότητές της για να συκοφαντήσει αρνούμενη την κριτική και, ψευδόμενη, ναπαραπλανήσει.
Τίθεται το ερώτημα: Πώς θα λειτουργήσει με διαφάνεια ως. υπουργός όταν, σαν.σκιώδης, ψεύδεται για να καλύψει ΠΑΣΟΚικό σκάνδαλο;
Περιμένουμε να δούμε αν η κ. Γκερέκου κατατάσσει τον εαυτό της στις δυνάμειςπου προστατεύουν και ονειρεύονται τη διεφθαρμένη, δεξιόστροφη, καταστροφική,προδοτική διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η λαϊκή καταδίκη της οποίας της πρόσφερετο βουλευτικό λειτούργημα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΧΙΟΣ
Επίτιμος Πρόεδρος ΟΚΕΣΑ
Περισσότερα στο: autenergos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Site Meter