Σάββατο 28 Απριλίου 2007

A ρε...

...λαμόγιο "φακελάκια" ,πως διάολο καταφέρνεις και είσαι πάντα τοπ και μέσα στα πράγματα ,δεν το καταλαβαίνω!
Όταν με βλέπεις χαμογελάς αμήχανα γιατί γνωρίζεις οτι ξέρω τι σκατά είσαι ,αλλά που θα πάει θα σε καταλάβουν όλοι...που θα πάει!!!
ΥΓ.Για να δούμε τι ψάρια πιάνεις τώρα που έμπλεξες με έντιμο και προπάντων πανέξυπνο αρχηγό!

Πέμπτη 5 Απριλίου 2007

Αλήθεια.......

...τι έγινε με το "σχολείο δεύτερης ευκαιρίας" στην Κέρκυρα ,που ο γράφων είχε άμεση συμμετοχή και ενεργό ρόλο στην λειτουργία του ,που παρα τρίχα-λιγων ωρών- θα χανόνταν;

Η διευθύντρια Κα Α. ,αφού καπάρωσε την θέση ,την οποία βρήκε έτοιμη χωρίς κόπο ,μαζί με τον προιστάμενο Κο Α. ,ομονόησαν ομού και ως άλλοι καρδινάλιοι απεφάνθησαν οτι δεν θα πρέπει να εδράσει στο μέρος που αποφασίσθει απο το υπουργείο και από αυτούς που πίστεψαν σε αυτό ,αλλά σε μέρος που τους βολεύει ...δυό βήματα απο την "μπόμπα" ,δηλαδή.

Κατά την άποψή τους ,οποιαδήποτε δραστηριότητα απέχει πάνω από 100 μέτρα από την "μπόμπα" του σαρόκου είναι καταδικασμένη σε αποτυχία ,τι και αν η τοποθεσία που προεπιλέχθει βολεύει τους φοιτούντες ,τι και αν ο σημερινός νομάρχης εχει βγάλει φλίκταινες στο στόμα να τους λέει οτι κάνουν λάθος ,αυτοί έχουν βάλει τα (πολύ)μεγάλα μέσα -βλ.υπουργείο και βάλε- και τα έχουν καταφέρει.

Ο γράφων έχει μιλήσει για το συγκεκριμένο με παντοδύναμο τοπικό δημοσιογράφο ,με παντοδύναμο ιδιοκτήτη και αρχισυντάκτη τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ,με δύο τοπικούς ραδιοσταθμάρχες ...αλλά στ`αρχίδια τους!!!

ΥΓ. Για την ώρα -εδώ και δύο χρόνια λειτουργείας- οι φοιτούντες καλούνται να μεταφέρουν τις καρέκλες(μόνο αυτές υπάρχουν) κάθε φορά που διδάσκοντε ,και να γράφουν στα γόνατα!!!
Α ρε λαμόγια του κερατά ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Site Meter